Welcome to Henan Xinqi strojevi Industry co, Ltd!
Tel:+86-0373-3761862
o nama
Obratite nam se

Henan Xinqi strojevi Industry co, Ltd

Dodati: Changyuan kran industrijski Park. Henan

Kontakt: Haibao Zhao

Tel: 86-0373-3761862

Mobilni: 15903891358

Faks: 86-0373-3761863

E-mail: bettercrane@gmail.com

o nama

Dom > o nama

Henan Xinqi strojevi Industry co, LTD Je profesionalni proizvođač dizanje tereta velike dioničko društvo

Svoj glavni proizvodi uključuju jednu- i dvostruko-zrake cranes.bridge dizalice, portalne dizalice, metalurške dizalice, protu-eksplozivne dizalice, brodogradnje portalnih Dizalica, most izgradnje strojeva i električne dizalice. Tvrtka ima kompletan kvalifikacije za proizvodnju, instalaciju i održavanje i može zadovoljiti zahtjeve različitih industrija.

Tvrtka je smještena u jednom od najvećih industrijskih aglomeracija područja u zemlji - Henan Changyuan Lifting opreme zoni. Temeljni kapital tvrtke je RMB 120 milijuna Yuana i tvrtka ima dugotrajnu imovinu od 80 milijuna RMB Yuan.The prva faza projekta obuhvaća površinu od 226,360 kvadratnih metara, uključujući 11,760 kvadratnih metara poslovnih zgrada, 58, 076 kvadratnih metara radionice i 66,166 četvornih metara izvan vrata operacija područja. Tvrtka ima completer opremu za proizvodnju i testiranje i napredovala u industriji u smislu tehnologije čelika predobradu, digitalni rezanje, lemljenje auto i strojne obrade.

Zahvaljujući više od 20 godina iskustva u podizanje opreme industriji, tvrtka ima bogata proizvodnja i marketing iskustvo. Od svog osnivanja, tvrtka je bio pridržavaju svoje načelo orijentirana osoba, znanstveno upravljanje, tehnološke inovacije i pošten servis. tvrtka zahtijeva svoje proizvode visokog kvaliteta i visokih performansi. Jezgra poduzetnička kultura je Poštujući ljude, stručne i znanstvene i realan, učinkovit i odličan.

Ukupan broj zaposlenih je 1200, uključujući preko 60 srednji i viši tehničko osoblje. Okruženje biljka je prekrasna i biljka ima potpuni objektima kao što su zaposlenika spavaonice, stručni zgrade i multi-funkcije kantine. Temelji se na ljudskim orijentiran management, poduzeće zapošljava mnogo talenata i daje u potpunosti igrati do svoje sposobnosti, što je rezultiralo u poboljšanje kvalitete proizvoda, sposobnost zaposlenika i istraživanje i razvoj sposobnosti. Sve ove pomoći će kompaniji da se graditi u za izvanrednu podizanje proizvođača opreme u zemlji.

Razvoj koncepta vjerovao od strane svih članova tvrtke je kvaliteta materijala + kompletna oprema + napredne tehnologije = kvaliteta proizvoda + obziran usluga = život Enterprisea. Tvrtka je prošao certifikaciju tri sustava. Na temelju svojih nakon-prodaja usluga centara u glavnim gradovima diljem zemlje, tvrtka jamči Tehničari mogu pružiti servis na licu mjesta u roku od 24 sata nakon što je primio poziv usluga. Ovo je bio široko ocjenjivali kupci i obećanje vođenja poduzeća, integrirani privatnog poduzetništva i brzo rastućih znanstvenih i tehnoloških poduzeća.

Sve osoblje platiti danak u prijatelja iz svih Sfera života i novim i starim kupcima koji podržavaju i brigu za razvoj kompanije.

Iskreno Dobrodošli daleko-sighted osoblja na suradnju na obostranu korist.