Welcome to Henan Xinqi strojevi Industry co, Ltd!
Tel:+86-0373-3761862
Kategorija proizvoda
Obratite nam se

Henan Xinqi strojevi Industry co, Ltd

Dodati: Changyuan kran industrijski Park. Henan

Kontakt: Haibao Zhao

Tel: 86-0373-3761862

Mobilni: 15903891358

Faks: 86-0373-3761863

E-mail: bettercrane@gmail.com

Spojke

CouplingBrief IntroductionUsed da se pridruže različitih organizacija u dvije osi (pokretačka osovina i pogonskoj osovini) mehanički dijelovi rotirati zajedno za prijenos momenta. Preopterećen moć transmi

Detalji o proizvodu

Spojke

Kratak uvod

Koriste za spajanje različitih organizacija u dvije osi (pokretačka osovina i pogonskoj osovini) mehanički dijelovi rotirati zajedno za prijenos momenta. Preopterećen prijenos snage pri velikim brzinama, neke spojnice i poliranje, vibracija i poboljšanje dinamičkih performansi osovine. Spojnica se sastoji od dva dijela, odnosno međusobno povezanih sa pokretačka osovina i pogonskoj osovini. Većina opće snage stroja pomoću spojnica stroj spojen sa radom.

Radna okolina

Spojka se koristi u raznim domaćin proizvoda podržava, okruženje je složenije, kao što su temperatura, vlažnost, vode, pare, prašine, pijesak, ulje, kiseline, lužine, korozivne medije, fiziološke otopine i zračenja uvjetima, je jedan od važnih čimbenika koji treba uzeti u obzir pri odabiru spojke. Za visoke temperature, niske temperature, ulja, kiseline i lužine srednje, kvalitetu rada, ne bi trebali koristiti opće gumene fleksibilne spojnice elastični element materijala, Trebate izabrati metalni elastični element fleksibilna spojnica, kao što su dijafragme spojku, vijugava proljeće spojku.


Hot Tags: spojke Kina dobavljača, proizvođača, tvornica, kupiti jeftini, prilagođene, niska cijena, citat
Srodni proizvodi