Welcome to Henan Xinqi strojevi Industry co, Ltd!
Tel:+86-0373-3761862
Kategorija proizvoda
Obratite nam se

Henan Xinqi strojevi Industry co, Ltd

Dodati: Changyuan kran industrijski Park. Henan

Kontakt: Haibao Zhao

Tel: 86-0373-3761862

Mobilni: 15903891358

Faks: 86-0373-3761863

E-mail: bettercrane@gmail.com

Mostna Dizalica Ljevaonica s kuka

QDY most ljevaonica Dizalica sa hookTwo nosači su jednostavno jači nego onaj što HY nad glavom idealno rješenje za područje pokrivenosti obradu teških tereta do 74/20t Dizalica. HY tvornica

Detalji o proizvodu

QDY most ljevaonica Dizalica s kuka

Dva nosača se jednostavno jači nego onaj što HY nad glavom idealno rješenje za područje pokrivenosti obradu teških tereta do 74/20t Dizalica. Poput svih HY tvornica Dizalica, ove jedinice su dostupne s nizom glavnih nosača veza verzije balansa nove ili postojeće zgrade i najbolji u funkcionalnost, svestranost i praktičnost. HY nadzemnih Dizalica lice zavareni okvir grede. Sve sekcije koriste za glavne nosače i kraj nosača su računala optimizirana za visoke performanse i male težine, beneficije koje plaća u smislu snage i cijene učinkovitost.

[[DY nadzemnih Dizalica korištena za srednja do teška izmišljotina. Ovi nadzemni dizalice su idealno pogodna za lijevanje tvornica.

Ljevaonica Dizalica je glavna oprema za taljenje proizvodnje čelika.

kutlača dizalice koriste se za pomicanje čelika ili željeza zdjelama u čelik talioničkim radionica sa visokim temperaturama i puno prašine. Konvencionalnih shema: koristeći zatvorene kabine.

Svaki organ je H klase. Motor.working za tip isulating YZR u najviša Temperatura okoline je 60° C, rasporediti sa napredni električni vitlo je napravio sa zavarivanje čelika odbora, mjenjač je adaptera i kotač kotač.

Napajanje: AC 3Ph 380V 50Hz ili prema zahtjevu klijenta.

Kontrolu rada: kabina kontrolu/daljinski upravljač/upravljačka ploča sa privjesak linija


Hot Tags: mostna Dizalica ljevaonica sa kukom Kina dobavljača, proizvođača, tvornica, kupiti, jeftini, prilagođene, niska cijena, citat
Srodni proizvodi